Energiläsning

Halva priset under hela maj 2018!

Vad är en Energiläsning?

Man kan säga att det är en intuitiv analys där jag sätter ord på de känslor som din energi innehåller.

Hur går en Energiläsning till?

Du skickar över ett fotografi på dig själv till mig via mail. När jag har fått det och din betalning, läser jag av din energi och skriver ner vad jag kommer fram till. Resultatet skickar jag sen till dig.

Varför behöver du mitt foto?

Jag skulle kunna ge dig rådgivning utan foto också, men med ett foto blir det enklare för mig att koppla upp mig mot just din energi, vilket gör mitt arbete effektivare och ger dig ett exaktare resultat.

Vad får jag ut av en Energiläsning?

Du kommer att få en beskrivning av vem du är utifrån vilka känslor som du befinner dig i. Mycket kan vara sådant som du inte är medveten om idag. Informationen som jag förmedlar leder oftast till nya insikter och en bättre förståelse för vem du är. Jag kommer att berätta för dig om dina styrkor och om vilka sidor du har potential att utveckla. Det gör det lättare för dig att utvecklas och ta steg framåt på det personliga planet.

Hur lång tid tar det?

Hur snart du får svar beror på hur övrig arbetsbelastning ser ut för tillfället men jag brukar nästan alltid ha ett resultat färdigt att skicka till dig inom 1-2 dagar.

Vad kostar det?

Att konsultera mig för Energiläsning kostar normalt 400 kr inklusive moms. Men under hela maj 2018 är kostnaden endast 200 kr!

Kan jag betala med Swish?

Det går bra att betala med Swish eller via Bankgiro.

Kan jag lita på att du vet vad du pratar om?

Det bestämmer du själv, men jag har en gedigen erfarenhet av personlig utveckling tillsammans med en förmåga att förmedla information på ett sätt som är lätt att förstå och ta till sig.

Är du ett medium?

Jag ser det inte på det sättet, men jag har en utvecklad medial talang tillsammans med ett sinne för analytisk logik. Min intuition använder jag dagligen i mitt arbete.

Har du några referenser?

Här kan du ta del av kommentarer och feedback som jag har fått av personer som tidigare har anlitat mig.

Är det möjligt för dig att göra en Energiläsning över telefon eller genom ett personligt möte?

Ta kontakt med mig så kan vi säkert komma överens om en bra lösning.

Är det möjligt för dig att göra en Energiläsning av mitt husdjur?

Min erfarenhet är att djur sällan befinner sig i inre obalans på det sätt som vi människor gör. Djurs känslor är därför ofta nära kopplade till människorna i deras närhet. En Energiavläsning kommer därför att handla mycket om de människorna. Ta kontakt med mig om du är intresserad så kan vi säkert komma överens om en bra lösning.

Hur går jag till väga för att anlita dig?

Skriv ett mail till mig så återkommer jag med information och nödvändiga instruktioner.