Rådgivning

Vad är en Rådgivning?

Under en rådgivning delar jag med mig av min syn på din situation, med dina egna frågor eller problem som utgångspunkt. Ibland går man igenom motgångar i livet eller ställs inför situationer som man inte vet riktigt hur man ska hantera. Under sådana omständigheter kan jag ge en tydlig och objektiv bild av vad det är som sker i ditt liv och varför. Din energi är utgångspunkt för analysen, tillsammans med all min tidigare erfarenhet och kunskap.

Hur går en Rådgivning till?

Du presenterar din fråga eller ditt problem tillsammans med ett fotografi på dig själv. Efter att jag har fått tillgång till den informationen, tillsammans med din betalning, läser jag av din energi och förklarar sammanhanget mellan den och det som du upplever i ditt liv. Normalt förmedlar du din fråga och ditt foto via mail, varpå jag skriver ner vad jag kommer fram till och skickar resultatet till dig.

Varför behöver du mitt foto?

Jag skulle kunna ge dig rådgivning utan foto också, men med ett foto blir det enklare för mig att koppla upp mig mot just din energi, vilket gör mitt arbete effektivare och ger dig ett exaktare resultat.

Vad får jag ut av en Rådgivning?

Du kommer att få veta varför du upplever det som händer och vad det beror på. Jag hjälper dig att se din situation på ett objektivt och neutralt sätt. Utöver det presenterar jag alternativa vägval utifrån var du befinner dig som på ett effektivare sätt hjälper dig att övervinna dina problem och nå dina mål.

Hur många frågor kan jag ställa?

Normalt handlar en Rådgivning om att jag förmedlar en noggrann och insiktsfull analys av din situation. En sådan analys kan vara baserad på flera närliggande frågor, men blir frågorna så skilda att flera fristående analyser krävs får vi ta det över flera sessioner.

Hur lång tid tar det?

Hur snart du får svar beror på hur övrig arbetsbelastning ser ut för tillfället men jag brukar nästan alltid ha ett resultat färdigt att skicka till dig inom 1-2 dagar.

Vad kostar det?

Att konsultera mig för Rådgivning kostar 400 kr inklusive moms.

Kan jag betala med Swish?

Det går bra att betala med Swish eller via Bankgiro.

Kan jag lita på att du vet vad du pratar om?

Det bestämmer du själv, men jag har en gedigen erfarenhet av personlig utveckling tillsammans med en förmåga att förmedla information på ett sätt som är lätt att förstå och ta till sig.

Är du ett medium?

Jag ser det inte på det sättet, men jag har en utvecklad medial talang tillsammans med ett sinne för analytisk logik. Min intuition använder jag dagligen i mitt arbete.

Har du några referenser?

Här kan du ta del av kommentarer och feedback som jag har fått av personer som tidigare har anlitat mig.

Är det möjligt att få Rådgivning av dig över telefon eller genom ett personligt möte?

Ta kontakt med mig så kan vi säkert komma överens om en bra lösning.

Hur går jag till väga för att anlita dig?

Skriv ett mail till mig så återkommer jag med information och nödvändiga instruktioner.