Boken

”Min Insikt – Universum och vägen till inre trygghet” är en bok vars innehåll inte liknar något annat. Den samlar det allra viktigaste när det gäller mina insikter, min erfarenhet och förståelse av vår värld. I boken förklarar jag vilka vi är, vad världen, livet och vad Universum är. Jag går också igenom hur skapande fungerar och vad som driver händelser.

En viktig del av boken är det som jag skriver om balans och inre trygghet. Jag beskriver vad det är, och hur vem som helst kan uppnå samma känsla av inre balans och trygghet. Det handlar både om förståelse, men även om hur man arbetar med sina rädslor, för att kunna släppa taget om dem. Jag berättar om företeelser, system och tankesätt som förekommer i vårt samhälle, där vi fortfarande låter oss styras av våra rädslor. Det finns effektivare vägar som vi kan välja istället och jag föreslår flera av dem i den här boken.

Det är en bok utan motsvarighet idag, som ger en grundläggande förståelse för vad livet är och hur livet styrs utifrån dess energi. Innehållet i boken är resultatet av mina insikter, grundat i en stark intuition. Med den som ledstjärna har jag sökt finna sanningen, och boken beskriver vad jag kommit fram till. Jag har också egen erfarenhet av att ha gått igenom alla de känslor och processer som jag skriver om.

Resultatet som presenteras i boken är lika förvånande och fascinerande som det känns enkelt och självklart, samtidigt som boken vänder upp och ner på många av dagens upplevda sanningar. Efter att ha läst den här boken kommer du att se dig själv, världen och dina medmänniskor med helt nya ögon.

Den här boken ger dig all förståelse du behöver för att själv finna svaren på livets allra viktigaste frågor. Priset är endast 199 kr.

Läs bokens förord Beställ nu

Kommentarer om boken:

”Hoppas att du fått bra spridning på boken. Det är den värd – och du också såklart.”

”Håller med om det mesta! Jag gillar extra mycket att du även skriver om djuren. De blir nästan alltid bortglömda, trots att de är så viktiga för oss människor och för jordens fortlevnad.”

”Den är helt fantastisk:) vill att alla ska läsa den ha ha. Tack igen.”

”Jag har läst boken och vill bara skriva WOOWWW !!! Vilken fantastisk bok, denna boken behövde jag verkligen för att komma vidare i min process för att släppa mitt bagage och förstå. Detta var verkligen något utöver det vanliga som man har läst. Jag känner mig så otroligt trygg , säker och ser på livet med ett helt annat perspektiv.”

”Jag har lääängtat att få svar på livets frågor, och förstår mina känslor på ett sätt jag aldrig gjort förut.”

”Allting är så logiskt i det du skriver och förstår nu hur synkroniserat allting är.”

”Fullkomligt älskar din bok. Tack! Inte färdig än. Pausar å reflekterar. Men wow!!!!”

”Så spännande detta liv är med alla dessa insikter och din bok som ett fantastiskt redskap att ha med sig i livet.”

”Jag förstår min värld nu, och mina upplevelser och att jag är själen och inget annat, otroligt spännande med dessa nya insikter och denna boken känns verkligen som en gåva…”

”Tack tack tack och åter tack för en fantastisk bok!”

”…tycker den är helt FANTASTISK och den har givit mig så många svar och nya insikter. Jag har varit inne på det spåret innan men har inte riktigt haft facit i hand och det känns verkligen som att man har facit i hand nu genom din bok.”

”…all eloge till dig, så fantastiskt och roligt att det finns en sådan bok där ute till förfogande.”

”Vilken fantastisk skapelse du har fått ihop!”

”…det tog lite tid för det är en bok som, för min del kände jag i alla fall, inte skulle tas i ett svep. Det är så mycket (revolutionerande) insikter på en gång, att jag ville ”smälta” dom lite i taget så att säga.”

”Jag är mycket imponerad. Jag visste du var ämnad för att skriva!”

”Det är en mycket speciell bok, som faktiskt, som du skriver i boken, presenterar meningen med livet, tillvaron, hur allt hänger ihop och hur allting fungerar. Meningen med livet, helt enkelt.”

”Det som var intressant också är hur ”logiskt” ditt sätt att se på saken är…”

”Vissa saker tror jag kan vara svårsmält för folk, och vissa aspekter tror jag kan vara svåra att förstå när man är på olika nivå av utveckling.”

”…en intressant sak som jag märkt efter att ha läst din bok, är att jag oroar mig mindre och har i regel en mer positiv syn på saker och ting. Mindre rädsla, kanske man kan sammanfatta.”