Om Min Insikt

Bloggen handlar om mina tankar, erfarenheter och insikter om livet på ett djupare plan. Inspiration får jag från många olika håll, men jag kommer inte skriva någonting som jag inte har personlig erfarenhet av eller som inte känns sant för mig. Allt jag förmedlar kommer på ett eller annat sätt inifrån mig själv, som insikter, känslor eller förståelse. Många gånger i form av inspiration från vad som synes vara en universell intelligens, medvetenhet och kärlek.

Det som är min sanning behöver inte vara din eller någon annans sanning, men det kan ändå vara intressant läsning och varje nytt perspektiv har sitt värde. Var man befinner sig när det gäller medvetenhet påverkar också i vilken grad man känner igen sig, och är öppen för nya tankar och funderingar. Därför är jag flexibel i min bild, och kommer att ompröva insikter som jag inte längre känner stämmer överens med vem jag är.

Men det mesta av vad jag skriver om har jag haft möjlighet att fundera över och relatera till, under väldigt lång tid. Ofta handlar det om väl etablerade sanningar hos mig. Jag är tacksam för alla insikter jag fått, allt jag förstått och allt jag fått vara med om i mitt liv. Kanske kan inspirationen och nyfikenheten som jag känner inför de tankar som väckts inom mig, även agera inspiration åt andra, i deras process att hitta sin egen sanning.

Bloggposterna jag skriver är baserade på funderingar och frågor från er som läser. Har du något ämnesförslag eller någon frågeställning som du vill att jag tittar på kan du lämna en kommentar eller skriva till mig på wille@fastmail.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *