Rådgivning

Under en Personlig Rådgivning delar jag med mig av min syn på din situation, utifrån din energi. En vanlig Energiläsning ger en allmän statusrapport, medan en Personlig Rådgivning ger dig möjlighet att få svar om du har specifika frågeställningar som du undrar över. Ibland går man till exempel genom motgångar i livet eller ställs inför situationer man inte vet riktigt hur man ska hantera. Då kan jag ge en tydlig och objektiv bild av vad som sker i ditt liv och varför. Din energi är utgångspunkt för min analys.

Precis som vid Energiläsning, sker Personlig Rådgivning oftast via mail, utifrån ett fotografi som du skickar till mig. Och naturligtvis utifrån de frågor du har. Du kommer att få veta varför du upplever det som händer och vad det beror på. Jag hjälper dig att se din situation på ett objektivt och neutralt sätt. Utöver det presenterar jag alternativa vägval utifrån var du befinner dig just nu, som på ett effektivare sätt hjälper dig att övervinna dina problem och nå dina mål.

Normalt handlar en Rådgivning om att jag förmedlar en noggrann och insiktsfull analys av din situation. En sådan analys kan vara baserad på flera närliggande frågor. Att konsultera mig för Personlig Rådgivning kostar 350 kr, och oftast har du mitt svar inom 1-2 dagar. Det går att betala med Swish eller via Bankgiro.

Här kan du ta del av kommentarer och feedback som jag har fått av personer som tidigare har anlitat mig.

Vill du anlita mig för Personlig Rådgivning skriver du ett mail till mig, så återkommer jag med information och nödvändiga instruktioner.