Energiläsning

50 kr rabatt till nya kunder!

Energiläsning är en intuitiv analys där jag sätter ord på de känslor som din energi innehåller, oftast via mail, utifrån ett fotografi som du skickar till mig. Jag har en gedigen erfarenhet av personlig utveckling tillsammans med en förmåga att kommunicera information på ett sätt som är lätt att förstå och ta till sig.

Du kommer att få en beskrivning av vem du är utifrån vilka känslor du befinner dig i. Mycket kan vara sådant som du inte är medveten om idag. Informationen jag förmedlar leder oftast till nya insikter och en bättre förståelse för vem du är. Jag kommer att berätta för dig om dina styrkor och om vilka sidor du har potential att utveckla. Det gör det lättare för dig att utvecklas och ta nästa steg i din personliga utveckling.

En energiläsning kostar endast 250 kr. Alla nya kunder får dessutom 50 kr rabatt och betalar därför bara 200 kr. Oftast har jag ett resultat färdigt att presentera för dig inom 1-2 dagar, men det är beroende av hur min arbetsbelastning ser ut. Det går bra att betala med Swish eller via Bankgiro.

Här kan du ta del av kommentarer och feedback som jag har fått av personer som tidigare har anlitat mig.

Vill du anlita mig skriver du ett mail till mig så återkommer jag med information och de instruktioner du behöver.